The Human centipede.

okej, helt seriöst... nu måste jag få skriva av mig lite om denna filmen. "världens äckligaste film" "mest omtalade filmen 2010" och alla dessa rubriker man har läst. 

jag förstår seriöst inte grejen med denna filmen. när jag läste om den så laddade jag ner den direkt, ville självklart se den, då jag föredrar skräck och splatter filmer. Visst, sjuk idé om att göra en mänsklig tusenfoting, det kan man inte säga emot, men att den skulle vara äcklig och att få folk att spy? AV VAD om man får fråga? det enda som var i närheten av att vara ens lite äckligt var möjligtvis när man fick veta att det första personen skulle skita och man såg bara hur den andra fick något i munnen, men det var inte direkt så att jag såg skiten som man gör i "two girls and one cup"

och att denna filmen har blivit stoppat i england är ju bara bara löjligt, låt folk bestämma själva om de vill se den eller inte, jag tvekar på att det finns folk som INTE hört talas om den första filmen tidigare och om de inte gillar den typen av filmen så väljer de väl förmodligen att INTE gå och se den, och skulle de trots allt välja att se den ändå, SKYLL ER SJÄLVA!

Och folk som tycker denna filmen är äcklig måste ju seriöst vara nybörjare i denna typen av filmer?  (jag utgår nu från min definition av ordet "äcklig") Om man bara ser på äckelfaktor i denna filmen och sedan tittar på andra filmer som Hostel-filmerna, The hills have eyes-filmerna, Wrong turn-filmerna, Saw-filmerna och The descent-filmerna så är ju dessa sistnämnda fyllda med blod och kroppar som blir flådda och styckade till höger och vänster var och varannan minut, detta hittar jag inte i The human centipede.
Vill klargöra att jag tycker inte filmer är dåliga om de inte innehåller mycket blod och splatter, utan det jag egentligen inte riktigt kan förstå är hur folk kan tycka att just the human centipede är så äcklig?

RSS 2.0