filmtips

Burlesque! en riktigt bra film, vackra skådespelare, vackra scener med otroliga kläder, underbar musik och två av det vackraste sångrösterna någonsin.




en favorit

Nyss tryckt en av mina favoriter, funkar perfekt till frukost, lunch, kvällsmat, bakismat, ja när fan som helst!
omelett med en jäääävla massa purjolök, eller ja, purjolök med omelett blir det ju fan.


en fet artikel

Såg för några dagar sedan en artikel om någon modell som hade tagit en bild på sig själv när hon ammade sin unge som hon har med Orlando Bloom. Vill de ta bilder på detta, kör på.

Dock tycker jag det är riktigt äckligt, ja ÄCKLIGT när man ser mammor amma sina barn helt öppet på offentliga platser, jag säger inte att de behöver gömma sig inne på en snuskig toalett, men man kan faktiskt skyla sig mycket mer än vad många gör. Jag vill inte se din tutte hänga utanför medan din unge suger musten ur den.
Amma på, men snälla skyl er lite mer iallafall!

apelsin krokant.

Japp, en 200 gram Marabou apelsin krokant ska jag trycka själv framför rederiet utan dåligt samvete över hur jag blir jag blir fetare för varje ruta som jag fetar i mig.


...............

konstiga drömmar, hemlös, vaknar av att gråta, skratta eller skrika rakt ut, panikångest?
jag saknar dig bara så sjukt jävla mycket, jag vet inte vart jag ska ta vägen längre.

jävla förbannade fanfanfan!

vaknar upp med en sjuk smärta i högra ögat, trodde jag fått skit i det, går till badrummet för att kolla, och till min förskräckelse ser jag att jag börjar få en vagel i ögat! FAN FAN FAN FAN!!!!!!!!! smärtan kan jag ta, men man ser ju för fan inte riktigt klok ut!



WOOHOOO!

Jag är på sådant sjukt jävla bra humör!!! jag ÄLSKAR endorfiner.



Go å gla, de ä ja!!

stökig? jag?

mamma klagar alltid på att jag är så fruktansvärt stökig av mig, oftast förnekar jag det, men ibland kan jag drabbas av en uppenbarelse, "mamma har rätt" vilket hon nästan alltid har, att jag aldrig lär mig.


Before:




After:


en bekännelse

jag har clownskräck! till förbannelse! jag tycker de är sjukt jävla otäcka, jävla sminkning så de går runt med deras äckliga jävla flin hela tiden, nej fy fan!!! jag hade ju tänkt lägga upp på clownen som skrämmer mig mest, nämligen clownen från filmer "DET" men jag vågade inte ens googla upp en bildfan, så ni får klara er utan det!

matkoma

på hög nivå, kanske inte skulle tagit den där andra portionen glass efter en stor måltid, men hur skulle jag kunna stå emot detta?


ingen morgonmänniska

Men idag var jag tvungen att gå upp ändå, ska nämligen iväg och jobba med min syster på Disney On Ice. Förväntansfull och nervös, men jag klarar det nog! I have faith in myself damnit!


coca cola

är något man egentligen måste ha hemma dagen efter man varit ute och härjat, men det hade jag inte idag, JÄVLA SKIT!!!!!!!!!!!



Ja tack, till båda!

"händerna på täcket"

Nu ska jag placera häcken i sängen och slå på en film med världens godaste ögongodis, Mark Wahlberg. Ska försöka fokusera mig på handlingen men kan absolut inte lova något.

Godnatt och sov gott, det kan jag lova att jag kommer göra.




Han är seriöst JOBBIG att titta på!




rederiet

börjar lida mot sitt slut:O är på avsnitt 231 av 318.... jag saknar redan serien...
vad ska man ta härnäst?, tre kronor? vita lögner? skilda världar?...
ja det lär väl märkas... frågar min käre vän bella, hon har koll på det där hon.




En av mina absoluta favoriter i rederiet.

rosa tandborste

i väntan på att min syster ska komma hit så tänkte jag bara dela med mig av att jag har en rosa tandborste, intressant jag vet!!!! jag är fylld med sådana här intressanta saker, stay tune.



RR

ja, jag slog på tvn och den där jävla skrikande varelsen Rachael Ray ploppade fram, jag stannade kvar en stund och ut kommer en kvinna som hade fruktansvärt långt hår, 170cm för att vara exakt, hennes HÅR var alltså 170 cm långt, lika lång som jag är... hon hade inte klippt håret på 14 år......




redan i sängen

blev en tidigt visit till sängen ikväll, fortsätter mitt äventyr med Elizabeth i "stolthet och fördom"





Godnatt folket!

dreads

Jag har alltid tyckt att det är sjukt snyggt med dreads och vill verkligen testa det, men jag vettefan om jag vågar.. tänk om jag inte skulle trivas? det går väl ändå inte direkt kamma ur skiten?!:S
och falska dreads då, som de flätar in i ens egna hår? blir det ens snyggt? och så är jag osäker på om det blir såppas snyggt som jag vill ha det med mitt korta hår.....
ååååh, fan vad jag hatar sådan här jävla beslutsångest...




inte en blek om vem det är på bilden, men han hade snyggt hår.

update

händig som jag är så fixade jag det såklart, efter att ha fifflat som fan med toalettborsten ett tag! yoohoo! toaletten är nu redo att matas igen!



inte första gången,

jaha, då har man skitit stopp i toan igen, brukar ju funka om man spolar några ggr extra men nope, inte denna gången, snälla säg inte att jag ska behöva ringa efter hjälp om detta?

jag väntar lite och testar att spola snart igen, och håller tummarna för att det ska funka!
mamma skrattade bara åt mig, tack mor!

vår bästa år.

vaknade precis upp till den otroligt underbart dåliga serien som jag inte kan sluta titta på, men, jag skyller på att jag har kollat på den sedan jag var liten så den är lite nostalgisk för mig.. japp, det är min ursäkt.

snack om vargjakt igen har jag märkt, och jag är fortfarande sjuk emot det. Inavel och alldeles för många är deras argument? okej, då säger jag bara människan då? där har du inavel och ALLDELES för många. Just saying. Och nej, jag ser ingen som helst skillnad på andra djurarter och människan.




v.

We hit it off, I knew it was real
But now I can't take all the pain that I feel
Reach in your heart, I know I'm still there
I don't wanna hear that you no longer care

dålig dag

vissa dagar är lätta, andra inte. Det var månader sedan vi senast sågs för sista gången men jag kan fortfarande inte sluta tänka på dig. Du finns ingraverad i både mitt hjärta och i mitt huvudet, måste försöka skrapa bort det.

dags att försvinna in i den vackra kärlekshistorien "Stolthet och fördom" av jane austen.





jävla fittcpdretkukröv

försöker fixa till bloggen men allt bara går åt helvete så nu lägger jag ner för dagen och tvingar min käre datanörd patrik hjälpa mig med skiten istället!

tack och adjö!




riktig bloggerska

är nog det sista jag är.
Men men, jag skriver när jag är som mest uttråkad, hm.. fast det går egentligen inte ihop, då borde jag blogga i stort sett 24/7...

jag är nog kär också, i uno i rederiet, HAHAH! skönt när människor får en att skratta så förjävlabannat.
imorgon ska jag nog göra något kreativt, köpa penslar vill jag.. kul med pengar... bajs.

äsch, fuck this!


RSS 2.0