26

igår fyllde gubben 26 år, båda var och är fortfarande sjuka så vi fyllde kvällen med skratt hemma i gubbens soffa och lirade en hel del tvspel faktiskt, och satan vad jag hade saknat tvspel. Det var sjukt kul att spela mortal kombat, jag vann allt ett par gånger iallafall, haha.

i helgen är det I2 marten!! alltid lika skoj, jag och syrran taggar som vanligt alltid några dagar innan så vi blir totalt cp när vi väl är på plats, haha!

snor

snyter mig var och varannan minut, orkar inte springa på toan hela jävla tiden så jag badar snart i snorpapper, fräsch, men just nu orkar jag faktiskt inte bry mig.

det var egentligen bara det jag ville dela med mig av, att jag badar i snor, så nu vet ni:)

och till min underbara kalle; jag saknar dig redan och längtar tills du kommer hem igen. Tack för att du finns!

sugrör

vaknar upp och inser direkt att näsan är full med snor och strupen har krympt till storleken av ett sugrör, wiie!
aja, jag vaknade iallafall upp bredvud gubben min, så min näsa och strupe misslyckades totalt med att försöra min morgon. söndag, brukar hata söndagar, men idag är jag i helt rätt sällskap och vädret är helt strålande.

söndagen blir som den alltid blir, slapp och fylld med massa mys.
nej, nu får det allt vara dags för lite frulle, magen börjar skrika.


onsdag.

en fruktansvärt bra dag! har varit på sjukt bra humor hela dagen och skrattat fram mig ett sexpack, nice! och det har jag carro, min underbara kollega att tacka för, tack för alla skratt idag vännen!

ligger i matkoma och väntar på att få vakna till liv så jag kan sätta igång med städningen, imorgon har jag sovmorgon, skönt! börjar jobba 14.00, så kan sova ut riktigt ordentligt.

snart fredag, vilket innebär att det inte dröjer länge förrän jag äntligen får träffa gubben min igen, åh vad det ska bli skönt! han kommer ju bli kvävd av alla kramar men det får han ta, muahah!:D

musik

jag får verkligen inte nog av jerry williams - vintersaga. Den är så otroligt vacker, så sjukt jävla bra, rysningar varenda gång jag hör den. Det går verkligen inte spela sönder den, och den blir ju absolut inte sämre av att man har haft sköna stunder när den spelats heller.

allt med jerry williams är egentligen asbra, har gubben gjort något som är dåligt? nej, jag tror ta mig fan inte det.

nytt inlägg

först och främst vill jag säga grattis min syster och sara som idag har spenderat ett år tillsamman och ett ännu större grattis till förlovning! jag är så glad för er skull!

gubben har nu åkt igen, vilket betyder att det är dags för ännu en lång vecka av saknad, blä!

hade nog egentligen inget mer att skriva just för tillfället faktiskt, kanske återkommer senare.



kalle, jag saknar dig redan!

fredagsmys

fredagsmys till hundra.
härlig musik, massa film, gott att dricka, gott att äta och självklart med min alldeles egna underbara bästa (efter mig såklart) kalleballe! Det blir en helkväll i kärlekens tecken!

RSS 2.0