showtime

tänkte jag skulle dela med mig av mitt tredje och senaste verk,
en lettering på handleden, mycket nöjd, tack bror för denna tidiga julklapp!



                

äntligen denna underbara smärta

ja, äntligen. på tisdag, den 18/12 ska jag och min kära bror tatuera oss, jag längtar så efter att få nålen i huden, min bror längtar nog mer tills nålen försvinner från huden, haha.


han är lite av en mes, muhaha!

Domare vill göra månggifte lagligt

japp, det stämmer, Justitierådet Stefan Lindskog vill riva upp äktenskapsbalken. äntligen. han vill också ändra lagen så att folk med "udda" levnadsformer får ett starkare juridiskt skydd.
om man försöker att bortse de lagliga problemen som kan uppstå,så varför ska man inte kunna vara gift med fler? om nu alla som går med på detta trivs så är det väl inte våran sak att lägga oss i? jag hoppas att stefan lindskog lyckas med detta!


artikeln finns på aftonbladet.se

knullkontakt

helt seriöst nu!. en 40 årig gubbe addade mig på msn IGEN!. och återigen är jag nyfiken och accepterar.
han undrade om jag ville vara med i en fyrkant. han var 40 år, och de andra var 35 och 34. HAHAHA!
jo men visst, det lockar ju verkligen att ha sex med halvdöda människor.


som sagt, vad fan händer egentligen?


vad händer egentligen?

satt som vanligt och gjorde min runda på nätet, när det plötligt ploppade fram någon som ville adda mig på msn, nyfiken som jag är accepterade jag detta. "hej" kom fram och jag hälsade tillbaka. sedan kom denna" vill du tjäna extra pengar?" jag väntar med att svara och han skriver igen " minst 3000 kr per timma beroende på vad du ställer upp på" "ursäkta mig?????" jag vart så chockad så jag bara blockade honom.

jag är inte till salu!!!!!!

jag älskar dig(?!)

man ser det hända överallt, man hör om det hela tiden, och som med allt annat tänker man "det kommer inte hända mig" men till slut så gör det det ändå, vad gör man? man var inte alls beredd på det, fanns inga förvarningar utan det bara hände. chocken har nog inte ens lagt sig ännu. detta är ett beslut som kommer påverka hela ens liv. vilket är rätt för oss?

RSS 2.0